Wat kunt u verwachten van Emma?

Vers en vernieuwende producten, uitdagende smaak combinaties, bijzonder recepten, in een doorlopend wisselend assortiment.  Het Emma Tissing assortiment loopt parallel met de vier seizoenen. De nadruk ligt altijd op de natuurlijke en regionale ingrediënten.

Noten selectie

De heerlijke bonbons gemaakt van een basis van seizoensgebonden noten en walnoten van Emma’s tuin voor de ultieme noten en chocolade ervaring.

Winter: beschikbaar december, januari, februari

Lente: beschikbaar maart, april, mei

Zomer: beschikbaar mei, juni,

Herfst: beschikbaar september, oktober, november

Alle mooie creaties zijn volledig met de hand gemaakte Emma past de smaken aan per seizoen, wordt geen extra additieven of conserveringsmiddelen gebruikt.

Chocolade proeverij box (gemengd assortiment)

Truffle of ganache? of gezouten caramel voor u? Als u niet kunt kiezen tussen verleidelijke bonbons van Emma, in de  proeverij box vindt u een hele reeks van de meest heerlijke creaties.

EEN BOX VAN  9,12, 16 , 25, 36 of 48 BONBONS

Geselecteerd door Emma om u te verwennen met zowel eigentijdse als klassieke smaken.

Een praline van Emma Tissing Chocolate Maker combineert alle zintuiglijke ervaringen. Zien, pakken, knappen, proeven, ruiken. Genieten.

Verwen uw smaakpapillen.

OVER

Emma Tissing maakt gebruik van een breed scala chocolade van Callebaut, variërend van klassiek couverture tot de interne origine couvertures gemaakt met cacaobonen uit op bepaald land of regio. Elke chocolade brengt u een spannende smaaksensatie en aromatisch karakter, als gevolg van de bodem, het klimaat en de omgeving waar de bonen worden geteeld.

Net als wijn, kan de smaak van deze couvertures iets anders bij elke oogst.

Emma werkt met 10 verschillende couvertures, waarvan bijvoorbeeld.

Sao Thome  cacao 70 %, dit verhoogt de rijke met smaak.

De West-Afrikaanse eiland brengt cacao met donkere rijke smaak en frisse noten van rode en gele tropische vruchten voort. Deze chocolade wordt omgezet in een zachte rijke truffel, die kan worden gevonden in de vitrine, een must om te proberen.

Deze smaak vliegen de deur uit.

Persoonlijk en origineel!

 Geef een Gerafineerd geschenk aan je zakenpartners

Wil je klanten bedanken met een cadeau dat een wereld aan smaken bevat?
Verwen je collega’s met chocolade. Ga voor een chique verpakking voor je zoete attentie of kies voor een originele of persoonlijkere verpakking.
Zorgen ervoor dat uw klanten, relaties of personeel weten hoeveel u hen waardeert met een geschenk welke een grote smaak sensatie achterlaat en indruk maakt op iedereen.

Heb je bepaalde vragen?

Neem Contact met Emma Tissing via het online formulier en Emma zullen je graag zo snel mogelijk te woord staan.contact op met Emma

Alle mooie creaties zijn volledig met de hand gemaakte Emma past de smaken aan per seizoen, wordt geen extra additieven of conserveringsmiddelen gebruikt.

Daarnaast is er de vaste collectie.

“Leven is gelijk een bonbondoosje, je weet nooit wat je er in tegenkomt”

Een collega, vriend/vriendin, geliefde, of anderszins relatie houdt vast van chocolade. Een product van Emma ondersteund je boodschap!

Denk aan verjaardagen, geboortes, valentijnsdag, trouwdag, moeder en/of vaderdag of welke gebeurtenis die u bedenken kan: Emma Tissing, u persoonlijk  chocolatier, wil er steeds voor u zijn!

Zoekt u een cadeautje voor iemand anders, maar weet u niet wat te kopen?

Geef hen de gift card naar keuze met een Emma Tissing Chocolatier Gift Card.

Bedragen €10, €25, € 50, €100, €250.

Leuk om te geven ….. heerlijk om te krijgen.

Deze Gift Card is geldig tot 1 jaar na uitgifte datum.

Het Emma Tissing assortiment loopt parallel met de vier seizoenen. De nadruk ligt altijd op de natuurlijke en regionale ingrediënten.

Bezoeken en workshops in het chocolade studio keuken worden heen bezoeken toegestaan of workshops gehouden vanwege hygiënische en veiligheid reden.


Chocolade wordt het beste bewaard in een luchtdichte, droge container. Bij een temperatuur tussen +15 °C en + 20 °C. Vocht en te lage temperatuur hebben een negatieve invloed op de smaak en het uiterlijk van de chocolade.

Chocolade neemt ook de geuren van andere producten op, ook dit heeft een negatieve invloed op de smaak.

Emma gebruikt geen kunstmatige conserveringsmiddelen of toevoegingen welke de houdbaarheid verlengen. De houdbaarheid van de producten variëren van 3 weken tot 6 maanden. Bij twijfel, vraag het in de winkel.

Callebaut Single Origin Chocolade

De Callebaut Origine chocolades ondersteunen u in uw dagelijkse zoektocht naar buitengewone smaakcombinaties. Iedere origine chocolade is gemaakt met cacaobonen afkomstig van een specifiek land of regio. Elke chocolade geeft u een uitzonderlijke smaaksensatie en aromatisch karakter – als gevolg van de bodem, het klimaat en de omgeving waar de cacaobonen werden gekweekt. Net als wijn kan de smaak van deze couvertures lichtjes veranderen afhankelijk van de oogst.

Ecudor 70.4 % cocoa  typisch Zuid-Amerikaans karakter, fruitig in combinatie met koffie- en rumtoetsen

Sao Thome 70 % cocoa rijke chocoladesmaak met pieken van rode en gele vruchten

Madagascar 67.4 % cocoa een uitgesproken en toch ronde cacaosmaak, toetsen van frambozen en bosbessen