Chocolatier in Kattendijke

Emma Tissing Chocolate maker is een moderne lichte chocolade studio met een hightech werkruimte en winkel waar de gasten elkaar ontmoeten in gezellige zitjes en genieten van de chocolade, maar ook kan genoten worden van en kopje CATUNAMBU  koffie & thee. Natuurlijk heeft Emma luxe Callebaut hot chocolade melk, in wit, melk en donker. (probeer dit eens!)

Doordat verkoopruimte en werkruimte worden gescheiden door een fraaie glaswand is het proces van grondstof tot product goed zichtbaar. Deze glaswand wordt ook gebruikt door Emma als notitiebord; voorkeur en smaken van haar vaste klanten worden hier genoteerd. Zo valt er te lezen: Marc De Champagne chocolade, tijm en Zeeland honing, English plum pudding, aardbei met slagroom ganache in witte chocolade, Duvel bier bonbons, Bowmore single malt whisky. São Tomé 70% zachte truffel.

Artisanaal, klassiek of gedurfd. Chocolates made with love…..

Heeft u een allergie?

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Catunambu Koffie

Natuurlijk bent u aan het juiste adres voor een heerlijk kopje koffie. Hier kunnen gasten elkaar ontmoeten in gezellige zitjes onder het genot van een kopje Catunambu koffie,  Tea Quiero thee of luxe Belgische Callebaut chocolademelk.

Love for coffee passion for quality

Catunumbu Predilect spaans premium koffie, een superieure blend met een unieke melange van 12 origines uit alle uithoeken van wereld. 100 % premium Arabica bonen gecombineerd met een uitgekiende verpakkingsmethode die de uitstekende kwaliteit van de koffie waarborgt, het aroma benadrukt en de versheid verlengt. Resultaat: een heerlijk kopje zachte, romige koffie gemaakt van werelds allerbeste koffiebonen,  kom eens lekker proeven.

Gaat u lekker zitten ………

FOTO'S' VAN DE CHOCOLADE STUDIO