Wie is Emma Tissing?

Bij een bezoek in een antiekwinkel in 2012, viel ze voor  een oude chocoladevorm welke gebruikt werd voor het maken van kersen bonbons, waar Emma echt van houdt. Dit leidde haar op een reis naar België , chocolade -fabriek Callebaut, waar ze in de ban raakte van handgemaakte bonbons en begon het nemen van formele stappen om een ​​chocolatier te worden en verder te gaan studeren bij Callebaut Academie.

Emma’s achtergrond is als een commercieel interieur ontwerper en later werd dit uitgebreid met de verkoop en marketing, maar iets creëren in echt haar passie, vooral met oog voor detail.

“Naast het in het oog springende meubilair van het Zwitserse merk SITAG werd de aandacht vooral getrokken door Emma Tissing, die op onze stand allerlei bijzondere bonbons maakte. Een kleine 1.000 beursbezoekers proefden voor het eerst een bonbon gevuld met speciaal bier of maakten kennis met de meest ruwe vorm van chocolade, de chocoladeboon. ”

Foto van Design District 2015

Emma Tissing Chocolatier is de drijvende kracht achter

EMMA TISSING Chocolate Maker

In 2013 startte Emma Tissing Chocolatier en transformeerde de oude brandweerkazerne in Kattendijke om tot een moderne lichte chocolade studio  met een keuken en een terras waar je kan zitten en genieten van  de chocolade.

Met een missie om visueel verbluffende handgemaakte bonbons gevuld met een perfect uitgebalanceerde maar ook  trendy smaak te creëren. De visie is om  bij een ​​chocolade-ervaring niet alleen om chocolade te kopen maar om ook de  chocolade te proeven. Ook vindt Emma het belangrijk om informatie over de chocolade en waar het vandaan komt te geven en waarom zij de verschillende chocolade uit de hele wereld in haar bonbons gebruikt.

Wat kunt u verwachten van Emma Tissing?

Verse en vernieuwende producten, uitdagende combinaties, receptuur en smaken, in een steeds wisselende assortiment.

Emma luistert graag naar wat u vindt en welke smaak bevalt, u bepaalt wat in de collectieve blijft en/of komt.

De slogans van Emma Tissing Chocolate maker zijn:

“ONWEERSTAANBAAR VOOR OGEN EN MOND”

maar ook

“MIJN PASSIE VOOR ALLES WAT LEKKER EN MOOI IS”